Amber Case:
Amber Case: Tani jemi të gjithë cyborg (organizma hibrid natyror-artificial)

TEDWomen 2010 · 7:53 · Filmed Dec 2010
Watch next...
Kevin Kelly: How technology evolves
arrow

Share this idea

1,439,169
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Teknologjia po na zhvillon, thotë Amber Case, ndërkohë që shndërrohemi në homo sapiens të fiksuar para ekranit dhe klikimit të butonave. i klikuar version të ri njeriu. Ne tani mbështetemi në "trurin e jashtëm" (celularët dhe kompjuterat) për të komunikuar, mos harroni, madje edhe jetuar jetë të dyta. Por këto makina në fund të fundit a na lidhin me njëri-tjetrin apo na pushtojnë? Case na ofron informacion për t'u habitur mbi veten tonë hibride cyborg.

Cyborg Anthropologist
Amber Case studies the symbiotic interactions between humans and machines — and considers how our values and culture are being shaped by living lives increasingly mediated by high technology. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

250 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.