Allan Jones:
Allan Jones: Harta e trurit

TEDGlobal 2011 · 15:21 · Filmed Jul 2011
Watch next...
Ed Boyden: A light switch for neurons
arrow

Share this idea

1,010,938
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Si do te mund ta kuptojme menyren se si punon truri? Në të njejten rruge se si fillojme te kuptojme një qytet: duke e bërë një hartë te tij. Në këtë bisedë vizualisht mahnitëse, Allan Jones tregon se si ekipi i tij është duke hartuar se cilat gjene janë te pranishem në secilin rajon të vogël, dhe si është e lidhur e gjithe kjo.

Brain scientist
As CEO of the Allen Institute for Brain Science, Allan Jones leads an ambitious project to build an open, online, interactive atlas of the human brain. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

104 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.