Alexis Ohanian

Алексис Оханинан: Како да се биде ѕвезда на социјалните медиуми

2,076,680 views • 4:26
Subtitles in 38 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Во смешни, кратки и експлозивни 4 минути, Алексис Оханиан од Reddit ја раскажува вистинската приказна за тоа како еден кит станал славен на интернет. Лекцијата за госпoдинот Сплеши Пентс (Mister Splashy Pants) е класика за правeњето мемеа и за маркетингот во ерата на Фејсбук.

About the speaker
Alexis Ohanian · Entrepreneur

Alexis Ohanian is the co-founder an executive chairman of Reddit, a social-voting news website with geek allegiances, a small-town feel and a penchant for lighting up the memes your friends IM you about next week.

Alexis Ohanian is the co-founder an executive chairman of Reddit, a social-voting news website with geek allegiances, a small-town feel and a penchant for lighting up the memes your friends IM you about next week.