Alexander Tsiaras:
Nga ngjizja tek lindja — në imazhe

INK Conference · 9:37 · Filmed Dec 2010
Watch next...
David Bolinsky: Visualizing the wonder of a living cell
arrow

Share this idea

5,989,694
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Krijuesi i imazheve Alexander Tsiaras përshkruan një vizualizim të fuqishëm mjekësor, në të cilin tregon rritjen e njeriut që nga ngjizja tek lindja dhe më gjerë. (Disa imazhe grafike.)

Medical image maker
Using art and technology, Alexander Tsiaras visualizes the unseen human body. Full bio

Discuss

495 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.