Alain de Botton:
Alain De Botton: Një filozofi më e butë dhe e këndshme drejt suksesit

TEDGlobal 2009 · 16:51 · Filmed Jul 2009
Watch next...
Elizabeth Gilbert: Your elusive creative genius
arrow

Share this idea

5,469,977
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Alain De Botton analizon idetë tona të suksesit dhe dështimit — dhe ngre pyetje mbi supozimet që nënvizojnë këto dy konkluzione. A është suksesi gjithmonë i fituar? Po dështimi? Ai shpjegon në mënyrë elokuente dhe argëtuese se si të kalosh përtej snobizmit për të gjetur kënaqesi të vërtetë në punë.

Philosopher
Through his witty and literate books — and his new School of Life — Alain de Botton helps others find fulfillment in the everyday. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

465 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.