Adam Savage:
Fiksimet e Adam Savage

EG 2008 · 15:38 · Filmed Dec 2008
Watch next...
Nathan Myhrvold: Archeology, animal photography, BBQ ...
arrow

Share this idea

1,668,844
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Në EG'08, Adam Savage flet për magjepsjen e tij me zogun dodo, dhe se si ajo e drejtoi në kërkime të dyfishta të çuditshme dhe habitshme. Kjo është një aventurë e këndshme përmes mendjes së tij të ngulët krijuese.

Maker, critical thinker
Adam Savage is an internationally renowned television producer, host and public speaker. Full bio

Discuss

104 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.