Adam Savage

Опсесиите на Адам Севиџ

1,703,039 views • 15:38
Subtitles in 37 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

На EG'08, Адам Севиџ зборува за фасцинираноста од птицата додо, и како тоа го поттикнало до чудна и изненадувачка двојна потрага. Ова е интересна авантура низ еден креативно опсесивен ум.

About the speaker
Adam Savage · Maker, critical thinker

Adam Savage is an internationally renowned television producer, host and public speaker.

Adam Savage is an internationally renowned television producer, host and public speaker.