Adam Grosser

Адам Гросер и неговиот одржлив фрижидер

859,602 views • 3:31
Subtitles in 51 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Адам Гросер зборува за проект за изградба на ладилник кој работи без напојување, и испорака на оваа важна алатка до селата и клиниките низ целиот свет. Со преработување на стара технологија, тој успеал да измисли систем кој функционира.

About the speaker
Adam Grosser · Venture capitalist

Adam Grosser is a general partner at Foundation Capital — and a refrigeration visionary.

Adam Grosser is a general partner at Foundation Capital — and a refrigeration visionary.