Адам Галински

Како да зборувате во свое име

3,276,068 views • 15:08
Subtitles in 28 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Да се проговори е тешко, дури и кога знаете дека треба. Научете како да се убедите себе си, како да управувате со непријатните состојби во околината и како да ја проширите сопствената моќ со мудрите совети на социјалниот психолог Адам Галински.

About the speaker
Adam Galinsky · Social psychologist

Adam Galinsky teaches people all over the world how to inspire others, speak up effectively, lead teams and negotiate successfully.

Adam Galinsky teaches people all over the world how to inspire others, speak up effectively, lead teams and negotiate successfully.