Abraham Verghese

Abraham Verghese: Prekja e një mjeku

1,403,505 views • 18:32
Subtitles in 33 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Mjekësia moderne është në rrezik të humbjes së një mjeti të vjetër të fuqishëm: prekjen njerëzore. Mjeku dhe shkrimtari Abraham Verghese përshkruan botën tonë të re të çuditshme ku pacientët janë vetëm pika të informatave, dhe bën thirrje t’i kthehemi ekzaminimit fizik tradicional një-në-një.

About the speaker
Abraham Verghese · Physician and author

In our era of the patient-as-data-point, Abraham Verghese believes in the old-fashioned physical exam, the bedside chat, the power of informed observation.

In our era of the patient-as-data-point, Abraham Verghese believes in the old-fashioned physical exam, the bedside chat, the power of informed observation.