Abigail Washburn

Abigail Washburn: ndërtimi i madhëdhenjeve Amerikë - Kinë .. me qifteli

983,205 views • 6:34
Subtitles in 28 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ted ndjekësja Abigail Washburn dëshironte të bëhej një avukate që ti përmisonte mardhënjet Amerikë - Kinë — deri sa ajo e mori një qifteli. Ajo tregon një rrëfim lëvizësh të një lidhje të mrekullueshme që ajo formoj gjersa po kalonte nepërmjet Amerikes dhe Kinës gjersa ajo po luane në qifteli dhe po këndonte në Kinezqe.

About the speaker
Abigail Washburn · Clawhammer banjo player

Abigail Washburn pairs venerable folk elements with far-flung sounds, creating results that feel both strangely familiar and unlike anything anybody's ever heard before.

Abigail Washburn pairs venerable folk elements with far-flung sounds, creating results that feel both strangely familiar and unlike anything anybody's ever heard before.