Improv Everywhere

Mankthi më i keq i një spikeri të TED

2,950,065 views • 3:49
Subtitles in 51 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Colin Robertson ka 3 minuta në skenën e TED-it për ti treguar botës zgjidhjen e tij zhvilluar në crowdsourcing e ushqyer me energji diellore rreth kujdesit shëndetësor. Dhe pastaj...

About the speaker
Colin Robertson · Social energy entrepreneur

Colin Robertson is apparently "attempting to make the world's first crowdsourced solar energy solution" Or is he?

Colin Robertson is apparently "attempting to make the world's first crowdsourced solar energy solution" Or is he?