Morley

Molrey këndon "Women of Hope" (Gratë shprese)

5:30 •
Filmed Jan 2011 at TEDxWomen 2011
  1. Facebook
  2. Twitter
  3. Email
285K views

E frymëzuar nga thirrja për veprim e politikanes birmane Aung San Suu Kyi "Nëse ndiheni të pafuqishëm, ndihmoni dikë", Morley kompozoi këtë këngë. Ajo e këndon atë me zërin e saj të ngohtë dhe të mrekullueshëm në TEDxWomen.

Morley
/ Singer-songwriter

Composer, singer and producer Morley breathes sensuality into activism with her worldly lyrical stance.  Full bio.

TED Talks are free thanks to support from