Loading…

William Li:
William Li: A mund ta mbysim urie kancerin duke ngrënë?

TED2010 · 20:02 · Filmed Feb 2010
Subtitles available in 37 languages
View interactive transcript
3,505,066 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

William Li prezanton një mënyrë të re të të menduarit mbi trajtimin e kancerit: angiogjenezën, shënjestrimin e enëve të gjakut të cilat ushqejnë tumorin. Hapi i pare thelbësor (dhe më i miri): Duke ngrënë ushqime kancer-luftuese të cilat e mundin kancerin në lojën e nisur nga ai vetë.

Cancer researcher
William Li heads the Angiogenesis Foundation, a nonprofit that is re-conceptualizing global disease fighting. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

554 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.