Loading…

Paul Zak:
Paul Zak: Besimi, moraliteti — dhe oksitocina

TEDGlobal 2011 · 16:34 · Filmed Jul 2011
Subtitles available in 37 languages
View interactive transcript
1,333,515 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Çfarë na shtyn të sillemi moralisht? Neuro-ekonomisti Paul Zak tregon përse ai beson se oksitocina (ai e quan "molekula e moralit") është përgjegjëse për besimin, empatinë dhe ndjenjave të tjera që ndihmojnë në ndërtimin e një shoqërie të qëndrueshme.

Neuroeconomist
A pioneer in the field of neuroeconomics, Paul Zak is uncovering how the hormone oxytocin promotes trust, and proving that love is good for business. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

305 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.