Loading…

Nancy Lublin:
Nancy Lublin: Mesazhe që shpëtojnë jetë

TED2012 · 5:24 · Filmed Feb 2012
Subtitles available in 39 languages
View interactive transcript
854,387 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Kur Nancy Lublin filloi tu dërgojë SMS adoleshentëve për të ndihmuar organizatën e saj të mbështetjes sociale, atë që ajo zbuloi ishte tronditëse, ata filluan të dërgoni SMS nga ana e tyre në lidhje me problemet që kishin si ngacmimet, abuzimi deri tek depresionim e dhuna. Pastaj ajo prezantoi një linjë të krizave ekskluzive me SMS, dhe rezultatet mund të jenë edhe më të mëdha se sa kishte pritur.

Activist
As the CEO and Chief Old Person at DoSomething.org and the Founder of Crisis Text Line, Nancy Lublin harnesses the extraordinary energy of teens and focuses it on issues they care passionately about. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

149 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.