Loading…

Margaret Heffernan:
Rreziqet e "verbimit të dëshirueshëm"

TEDxDanubia · 14:38 · Filmed Mar 2013
Subtitles available in 29 languages
View interactive transcript
1,093,606 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Gayla Benefiled po bënte punën e saj — gjersa zbuloi një sekret të tmerrshëm për vendlindjen e saj. Një sekret që tregonte se aty shkalla e vdekshmërise ishte 80 herë më e lartë se çdokund tjetër në SHBA. Por kur provoi tu tregonte njerëzve, ajo mësoi një të vërtetë edhe më tronditëse: Njerëzit nuk dëshironin të dinin për këtë. Në një ligjeratë që është pjesërisht një mësim historie, dhe pjesërisht një thirrje për veprim, Margaret Heffernan demonstron rrezikun e "verbimit të dëshirueshëm" dhe vlerëson njerëz të zakonshëm si Benefield të cilët janë të gatshëm të flasin. (Filmuar ne TEDxDanubia)

pin This talk was presented to a local audience at TEDxDanubia, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.
Management Thinker
The former CEO of five businesses, Margaret Heffernan explores the all-too-human thought patterns — like conflict avoidance and selective blindness — that lead managers and organizations astray. Full bio

Discuss

279 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please log in or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.