Jane Fonda:
Jane Fonda: Akti i tretë i jetës

TEDxWomen 2011 · 11:20 · Filmed Dec 2011
Watch next...
Aubrey de Grey: A roadmap to end aging
arrow

Share this idea

2,295,543
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Gjeneratës së sotme, i janë shtuar gati 30 vite në pritshmerinë e gjatësisë së jetës– dhe keto vite nuk janë thjesht një shënim apo një patollogji. Tek TEDxWomen, Jane Fonda na pyet se çfarë mendojmë për këtë faze të re të jetës tonë.

Actor and activist
Jane Fonda has had three extraordinary careers (so far): Oscar-winning actor, fitness guru, impassioned activist. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxWomen 2011, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

294 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.