Loading…

Abigail Washburn:
Abigail Washburn: ndërtimi i madhëdhenjeve Amerikë - Kinë .. me qifteli

TED2012 · 6:34 · Filmed Feb 2012
Watch next...
Natalie MacMaster: Cape Breton fiddling in reel time
arrow

Share this idea

955,225
Total views

Ted ndjekësja Abigail Washburn dëshironte të bëhej një avukate që ti përmisonte mardhënjet Amerikë - Kinë — deri sa ajo e mori një qifteli. Ajo tregon një rrëfim lëvizësh të një lidhje të mrekullueshme që ajo formoj gjersa po kalonte nepërmjet Amerikes dhe Kinës gjersa ajo po luane në qifteli dhe po këndonte në Kinezqe.

Clawhammer banjo player
Abigail Washburn pairs venerable folk elements with far-flung sounds, creating results that feel both strangely familiar and unlike anything anybody's ever heard before. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

121 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.