Bahcesehir University
x = independently organized TED event

Theme: SINIRLARIN ÖTESİNDE

May 4, 2024
11:00am - 5:00pm +03
(UTC +3hrs)
Beşiktaş, İstanbul
Turkey
This event is open to the public.
Tickets are available.

TEDxBahcesehir University olarak, 4 Mayıs 2024 tarihinde Cumartesi günü Güney Kampüs Fazıl Say Salonu'nda "SINIRLARIN ÖTESINDE" temalı ilham verici konusmalar sizleri bekliyor!

TEDxBahcesehir University, bu konusmalarda, Türkiye'nin önde gelen kisilerini bir araya getirerek; gelecek teknolojilerinden, sektordeki trendlerden, kültürlerden, hukuktan, mühendislikten, gastronomi alanlarına kadar genis bir yelpazede konuları ele almaya amaclayan bir platform olusturmayı planlanmaktadır.

SINIRLARIN ÖTESINDE Etkinligine katılarak siz de ilham kaynagının parcası olmaya hazır mısınız!!!

Bahcesehir University
Yıldız, Çırağan Cd., 34349 Beşiktaş/İstanbul
Beşiktaş, İstanbul, 34353
Turkey
Event type:
University (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Bahcesehir ­University events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Bergen Coşkun Özüaydın

Akademisyen ve Sanatçı
İstanbul Üniversitesi İşletme ve Maltepe Üniversitesi Felsefe bölümlerinden mezun olan ve çift ana dal yaparak Psikoloji diploması alan Bergen Coşkun Özüaydın, yüksek lisans ve doktorasını da aynı üniversitede felsefe alanında tamamladı. 2020'de doçent unvanını aldı ve 2023'te İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. Tiyatro ve dublaj sanatçısı olarak da aktif olan Bergen Coşkun Özüaydın, 2010'dan beri Maltepe Üniversitesi'nde öğretim üyeliği yapmaktadır. Çalışmalarını etik-bilişsel bilimler-nörobilim-psikoloji ve felsefe ilişkileri üzerine yoğunlaştırmaktadır.

Gizem Tapan

"İş Psikolojisi" Alanında Yüksek Lisans Öğrencisi
İlk ve ortaokul eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra, Polonya'da bulunan SWPS University of Social Sciences and Humanities'de psikoloji bölümünde lisans eğitimine başladı. Daha sonra klinik psikoloji alanında yüksek lisansını tamamladı. Şu anda ise University of Economics and Human Sciences'da "İş Psikolojisi" alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Itır Grace Begen

Sabancı Üniversitesi Akademik İngilizce Öğretim Görevlisi ve Topluluk Önünde Konuşma Programı koordinatörüdür.
Sabancı Üniversitesi Akademik İngilizce Öğretim Görevlisi ve Topluluk Önünde Konuşma Programı koordinatörüdür. Aynı zamanda, the English Speaking Union Turkey’in milli finalist seçim juri başkanıdır. İngiliz Dili Öğretimi alanında MA sahibi olup, Cornell Üniversitesinden 2008 yılı Fulbright bursiyeridir. 2010 yılında the English Speaking Union, Shakespeare’s Globe Bursunu, 2014 yılında EF Education First BV Teacher Workshop Seminerler ve Bursunu ve 2018 yılında Sabancı Üniversitesi Öğretmen Ödülü 3.lük ödülünü kazanmıştır.

Kemal Aksu

Ka Collection Co.'nun Kurucusu
Kemal Aksu, 2012'de Ka Collection Co.'nun kurucusu ve iş adamıdır. 29.11.1979 doğumlu, evli ve 3 çocuk babasıdır. Alanya Lisesi mezunudur ve gençlik yıllarında farklı sektörlerde girişimcilik yapmıştır. Aile şirketinden aldığı tecrübeyle kendi işini kurmuş, inşaat malzemeleri pazarlayan bir şirketin sahibidir. 2012'de kurduğu Ka Collection Co. ile Antalya ve Alanya'da konut sektöründe başarılı bir ivme yakalamıştır. Prestijli projeler gerçekleştirerek inşaat sektöründe önemli adımlar atmaktadır.

Onur Kaya

Deneyimli Üretim Yöneticisi
Stratejik ve yenilikçi bir Üretim Yöneticisi olarak, iş vizyonunu performansı, karlılığı, büyümeyi ve çalışan katılımını artıran Üretim girişimlerine dönüştürüyorum. İnsan sermayesinin önemine vurgu yaparak şirketlere ve üst düzey yöneticilere destek sağlıyorum. Zorlu sorunları çözme yeteneğim ve iş hedeflerini dengeleyen disiplinli ve esnek yaklaşımım var. Ana kariyer hedefim, uzun vadeli endüstriyel deneyimimle yeni bir organizasyona katkıda bulunmak ve mesleğime daha fazla değer ve deneyim katmaktır.

Sabri Tankut Atan

Profesör Doktor
Boğaziçi Üniversitesi’nde endüstri mühendisliği dalında lisans eğitimini tamamladıktan sonra Amerika’da öğrenimine devam etti ve 1997 yılında Iowa State Üniversitesi’nden endüstri mühendisliği alanında doktorasını aldı. Daha sonra merkezi Houston’da bulunan ve ‘pricing and revenue optimization’ konusunda dünya lideri olan PROS firmasında ürün müdürü olarak çalıştı.2018 yılından beri Bahçeşehir Üniversitesi’nde görev yapan Prof. Dr. Atan aynı zamanda endüstri mühendisliği bölüm başkanlığını da yürütmektedir. Prof. Dr. Atan’ın verdiği dersler arasında çok sayıda yöneylem araştırmasıyla ilgili dersin yanı sıra eleştirel düşünme dersi de yer almaktadır

Serhat Demir

Deneyimli Yönetici ve Hukukçu
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Serhat Demir profesyonel iş hayatına 1997 yılında Dun & Bradstreet Türkiye Ofisi’nde başlamış olup 2003-2007 yılları arasında Yıldız Holding, 2007-2015 yılları arasında Çalık Holding, 2015-2023 yılları arasında Turkcell, Superonline ve TOGG şirketleri bünyesinde yönetim kurulu üyeliği, icra kurulu üyeliği, baş hukuk müşavirliği, insan kaynakları yöneticiliği gibi çeşitli yönetsel roller üstlenmiştir. 2024 yılı başından bu yana DİAS Teknoloji bünyesinde CEO Ofis Başkanı ve Baş Hukuk Müşaviri olarak görev yapmaktadır.

Tolga Erman

20 Yıllık Deneyime Sahip Mentör, Konuşmacı ve Podcast Yayıncısı
20 yıl önce çıktığı yolda, mitoloji, felsefe, teoloji, mistisizm ve psikoloji penceresinden dünyaya baktığında, her yoldan tek bir gerçeğe varıldığını fark ettiği günden beri; bireysel/kurumsal mentör, konuşmacı ve podcast (Keyfimin Kahyaları, Beyaz Yakalının Anlam Arayışı, Kendini Tanıma Atölyesi) yayıncısı olarak insanı insana bu ortak yol üzerinden hatırlatmak için durmadan çalışmaktadır. Eski bir beyaz yakalı yönetici olarak, günlük hayattan iş dünyamıza, ilişkilerden sağlığımıza kadar tüm bu başlıkların ana gövdesi altında, yaşamak ve başarmanın anahtarı olan "Kendimiz Olmanın” önemini anlatmaktadır

Yagiz Oral

Ödüllü Medya Bestecisi ve Orkestra Şefi
FIFA, Türk Hava Yolları, Mercedes gibi markaların müziklerine imzasını atmış, "Kabahat", "Yurt" gibi festival filmleri, "Ronin Two Souls", "South of the Circle" gibi video oyunları ile tanınan ödüllü bir medya bestecisi ve orkestra şefidir. Müzik yolculuğuna çok sesli korolarla ve elektro gitar çalarak başlamıştır. Agora Senfoni Orkestrasının kurucu şefi ve müzik direktörüdür. Netflix, Amazon Prime, Exxen gibi dijital platformlarda çeşitli kısa/uzun metrajlı film, reklam, video oyunu ve dizi müzikleri yazmıştır.

Organizing team

Mina
Dundar

İstanbul, Turkey
Organizer

Ece Esra
Güngör

Co-organizer
  • Batuhan BULUT
    Production
  • İclal Tetik
    Marketing/Communications
  • Utku Gültekin
    Curation