Avram Iancu Street ED
x = independently organized TED event

Theme: Innovation in education

This event occurred on
March 16, 2024
Cluj-Napoca, Cluj
Romania

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Cinema Dacia
Bucegi 11
bl. A1
Cluj-Napoca, Cluj, 400535
Romania
Event type:
Education (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Avram ­Iancu ­Street ­E­D events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Alin Chifor

Avocat stagiar | Creator de conținut
Alin Chifor este creator de conținut pentru educație juridică pe TikTok. Masterand în cadrul Facultății de Drept și avocat stagiar, Alin a pornit canalul de educație juridică din dorința de a da mai departe informații importante și interesante acumulate pe parcursul anilor de studiu, fiind unul dintre cele mai urmărite canale de acest tip. În prezent, Alin ajută peste 430.000 de persoane în dezvoltarea cunoștințelor juridice.

Florentin Bota

Antreprenor
Florentin Bota este antreprenor și inovator în domeniul educației. Este co-fondator T@book, o aplicație ce recomandă cărți și oferă video insight-uri utilizatorilor, îmbinând pasiunea pentru lectură cu inteligența artificială. Este CEO al CodexWorks Technologies, unde Florentin se concentrează pe automatizarea proceselor de business, ajutând companiile în eficientizarea operațiunilor. Dincolo de antreprenoriat, Florentin este expert în inteligența artificială, automatizare și management de afaceri, contribuind la dezvoltarea unor produse tehnologice inovatoare și îndrumând echipe de studenți și startup-uri.

Maria Zancu

Ex-învățătoare
Maria a fost învățătoare timp de 6 ani, descoperind pasiunea sa pentru educația non-formală. Pentru prima dată la catedră la vârsta de 19 ani, a fost într-o continuă descoperire a talentului său în formarea viitorilor tineri și adulți. Creatoarea comunității pentru învățători debutanți TeacherME și activă pe canalul său de TikTok, unde putem vedea cum este viața la catedră și în proiectele Erasmus, Maria a reușit să se regăsească pe sine și să devină trainer pentru tineri din toată Europa.

Marian Staș

Expert în educație
Marian Staș a transforma și s-a transformat în cei peste 35 de ani de carieră. A început să fie preocupat de natură sistemică ale societății românești în 1999, printr-o bursă obținută pentru un master în cadrul Universității Harvard. Este Președinte al Clubului Liderii Mileniului Trei, dezvoltarea personală şi profesională a unei noi generații de lideri pe ambele maluri ale Prutului, capabilă să își asume și să declanșeze schimbarea prin curajul acțiunii civice. Este cadru didactic asociat la Universitatea București și oferă consultanță și training în procese de transformare organizațională de peste 20 la zeci de companii naționale cunoscute.

Mihaela Tatu

Prezentator TV
Mihaela Tatu este realizator-prezentator de peste 22 de ani și trainer ANC. Cu un stil elegant și o prezență fermecătoare, Mihaela Tatu a câștigat admirația publicului prin modul său autentic de a aborda subiectele și de a interacționa cu invitații săi. Ea a fost prezentatoare în diverse emisiuni de succes, precum "De 3 x femeie", acoperind o gamă largă de teme, de la știri și actualități până la lifestyle și divertisment.

Raly Țonea

Activist în educație
Raly este una dintre cele mai vocale voci din România în ceea ce privește educația. În 2020 a militat pentru respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID în sălile de examene naționale. Ea a luptat pentru digitalizarea educației și a reprezentat vocile studenților din țară. Studentă la drept, Raly susține în continuare mișcările elevilor și studenților din România, digitizarea învățământului preuniversitar și nevoia de finanțare substanțială în educație.

Titus și Iris

Creatori De Conținut Pentru Educație
Studenți la medicină, Titus și Iris au pornit printre singurele proiecte de educație medicală pe social media. În timpul oamenilor, din nevoia oamenilor de a înțelege informații medicale, cei doi postează conținut video educativ prin care stimulează curiozitatea despre propriul organism.

Organizing team

Cosmin
Andrei

Romania
Organizer

Andrei
Poenaru

Cluj-Napoca , Romania
Co-organizer
  • Andrei Marc
    Team member
  • Bianca Țuligă
    Team member
  • Daniel Szabo
    Operations
  • Daria Ciufudean
    Marketing/Communications