BudapestSalon
x = independently organized TED event

Theme: Élménnyé tenni az építészetet

This event occurred on
February 19, 2021
Budapest, Budapest
Hungary

Kétszer volt szerencsém TEDx előadást tartani. Egyet még 2012-ben, majd pár évre rá 2016-ban is.
Mind a kettő előadás azt mutatta be, hogy mit gondol egy építészhallgató arról, miként lehet innovatív módon alakítani az emberek és az építészet viszonyát. Szerencsére, amit ezekben az előadásokban képviseltem, az ma már gyakorló építészként tölti ki a mindennapjaimat.
Csóka Attila Róbert és Molnár Szabolcs építészekkel közösen hoztam létre a Paradigma Ariadné építészirodát, ahol többek között olyan önkormányzatokkal, kulturális intézményekkel és beruházókkal is együttműködünk, akiknek innovatív építészeti, urbanisztikai és kulturális beavatkozásokra van szükségük.
Azt fogom előadásomban körbejárni, hogy miért fontos, hogy az építészeti innováció mindenki számára elérhető élmény legyen.

Árpád Budaházy
Online event
Budapest, Budapest, 1037
Hungary
Event type:
Salon (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Budapest­Salon events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Dávid Smiló

Építészmérnök
Smiló Dávid építész, a Paradigma Ariadné társalapítója, amely iroda különleges építészeti megoldásokat és építészetelméleti megközelítéseket alkalmaz tervezési gyakorlatában. Munkáikra jellemző az esztétika innovatív megközelítése, valamint a kritikai és narratív design szemlélet, ügyfeleik között önkormányzatok, kulturális intézmények és magánberuházók találhatók meg.

Organizing team

Arpad
Budahazy

Budapest, Hungary
Organizer

Alexandra
Haragos

Budapest, Hungary
Co-organizer
  • Krisztina Szörnyi
    Curation