Reus
x = independently organized TED event

This event occurred on
February 27, 2021
Reus, Tarragona (ca)
Spain

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Teatre Bartrina
Plaça del Teatre
Reus, Tarragona (ca), 43201
Spain
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Reus events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Ada Parellada

L’Ada Parellada, filla d’una família de fondistes i apassionada pel món culinari fa més de 25 anys que va emprendre la seva aventura en solitari en el món de la restauració. Ha complementat la seva feina als restaurants que ha gestionat amb activitats com l’escriptura, la divulgació i la lluita contra el malbaratament alimentari o fent d’entrenadora alimentària virtual. Guardonada amb una Creu de Sant Jordi l’any 2016, l’Ada és una professional incansable i entusiasta que ha estat convençuda de la seva passió malgrat l’animadversió del seu entorn.

Josep Maria Martorell

Llicenciat en ciències físiques i Doctor en enginyeria informàtica, en Josep Maria Martorell té una destacada carrera en l’àmbit de la gestió acadèmica, arribant a ser el director associat del Barcelona Supercomputing Center, que acull el superordinador Mare Nostrum. A més de la seva trajectòria en el món de la recerca i gestió científica en camps tant diversos com la informàtica o la recerca en Alzheimer, té una llarga experiència en el món empresarial, actuant com a Business Angel i mentor en diverses start-ups tecnològiques.

Mònica Roca

Mònica Roca, màster en enginyeria superior de telecomunicacions, fundadora i directora del grup d’empreses isardSAT i vicepresidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona. A més d’una emprenedora reconeguda, ha destacat en l’apassionant món espacial treballant en l’observació de la Terra mitjançant el processament de dades d’instruments a bord de satèl·lits artificials, en la previsió i mitigació dels efectes del canvi climàtic. Es destaca el seu treball durant gairebé 10 anys a l’Agència Espacial Europea on va exercir com a responsable del sistema del radar altímetre a bord del satèl·lit europeu EnviSat.

Núria Llausí

Actriu, compositora i cantant, la Núria Llausí és graduada en art dramàtic i amb una gran devoció pel teatre musical. És cofundadora i membre de la companyia Com un llum i ha engegat varis projectes com a compositora i intèrpret, com “Les Estacions”, un projecte musical pedagògic per escoles o “Inèdites” on col·labora amb més de 20 artistes i és emès per Youtube i Instagram. Actualment està interpretant a John Lennon al musical Una habitació buida dirigit per Joan Maria Segura.

Organizing team

Elisabet
Vilella

Reus, Spain
Organizer

julia
vilafranca molero

Reus , Spain
Co-organizer