BrașovSalon
x = independently organized TED event

This event occurred on
May 28, 2022
Brasov, Brașov
Romania

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Kronwell Brasov Hotel
Bulevardul Gării 7A, Brașov 500203
1
Brasov, Brașov, 500203
Romania
Event type:
Salon (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Brașov­Salon events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Alexandru Dinulescu

Alexandru este inginer constructor, pasionat de construirea domurilor geodezice, singurul român care se ocupă cu construirea acestui gen de case din România.

ANA NEGRU

Pasionată de tradiții, de călătorii, de grădinărit Ana Andrei-Negru este fondatoarea revistei SATUL. Ana iubește arta fotografică și domeniul fermentării naturale încât este și autoare a proiectului cultural și gastronomic “Pâine cu maia și poveste – Satul tradițional românesc”.

BOGDAN DRUGĂ

Bogdan Drugă este cercetător la Institutul de Cercetări Biologice din Cluj-Napoca. Lucrează de peste 15 ani cu microalge. De asemenea, Bogdan Drugă este un militant al prezentării rezultatelor științifice către publicul larg, al atragerii tinerilor spre cercetare, și al (re)integrării cercetătorilor valoroși din străinătate în sistemul academic/de cercetare românesc!

CLAUDIA BENEA

Singura din România care activează pe poziția de somelier de apă este Claudia Benea.

CLAUDIU SASU

Claudiu nu numai că a reușit să-și facă o locuință care este independentă energetic, dar a documentat pe înțelesul nostru acest proiect prin canalul CS Tech de pe YouTube.

DAN VODNAR

Profesor de Gastronomie Moleculară și Biotehnologii Alimentare, în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Dan Vodnar își dorește să educe viitorul prin transmiterea cunoștințelor sale către un public cât mai larg.

FELICIA AKKAYA

Visul ei a fost să construiască o școală, dar când a descoperit bucuria de a lucra cu copiii a făcut mai multe. E fondatorul și managerul școlilor și grădinițelor Junior School, e mama, e psiholog, antreprenor și spune despre ea că trăiește pentru educație.

ȘTEFAN TECUCEANU

Când trebuie să explice cu ce se ocupă, Ștefan răspunde: “Creez magie folosind Inteligența Artificială și fac să dispară hârtiile, jucându-mă cu digitalizarea".

Organizing team

Tibi
Ruczui

Brasov, Romania
Organizer