Brașov
x = independently organized TED event

This event occurred on
November 29, 2019
Brasov, Brașov
Romania

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Reduta Cultural Centre
St. Apollonia Hirscher 8
Brasov, Brașov, 500025
Romania
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Brașov events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Alexandru Anton

Psychology graduate, passionate about traditional healing methods, Alexandru has been traveling for many years to indigenous populations to learn how they use sound for harmonizing the human being. He is a vocal and multi-instrumental soundscape creator and performer, incorporating traditional Tuvan throat-singing and other ethnic styles into his spontaneous improvisational style.

Ana-Maria Rusu

Profesor de educație muzicală în Focșani la Școala Anghel Saligny și Colegiul Național Unirea. Cofondator al programului MEMIS, Formator în cadrul Programului național Cantus Mundi, Profesor Merito 2018. Lucrează cu plăcere alături de copii și nu s-ar vedea niciodată făcând altceva. Este îndragostită de meseria pe care o practică, de copii și de tot ce este legat de educație. Crede în pedagogia firescului, în oamenii conectați, în gesturi mici dar mărețe și în caractere nobile. Consideră că așteptările prea mari sunt cele care dezamăgesc oamenii și crede cu tărie că viața bună în primul rând ți-o faci singur.

Anastasia Saratura

Te-ai gândit vreodată care este legătura dintre vin și yoga? Anastasia Saratura, sommelier și instructor de yoga, știe cel mai bine.

Bernhard Moestl

Photographer and professional writer Bernhard Moestl did the self-test and came to an astonishing result.

Cătălin Ciupală

Cătălin Ciupală este profesor de matematică la cel mai bun Colegiu Naţional din Braşov, a terminat Facultatea de Matematică din Braşov, iar din 2005 este doctor în matematică. A publicat mai multe articole ştiinţifice şi de metodică matematică în ţară şi străinătate. În prezent este coordonatorul unui grup de profesori care doreşte să introducă un nou concept educational. Pe lângă acestea este un pasionat al sportului, în special al ciclismului montan.

Cristian Hrubaru

Motociclist, DJ si Director de Programe Rock FM, 11 ani de televiziune (Prima Tv “Cronica Carcotasilor), initiatorul campaniei "Bikers For Humanity Romania”, ajunsa anul acesta la a cincea editie. Casatorit, o fiica de 25 de ani (Iris).

Dorin Boerescu

Dorin Boerescu lucrează de o viață în publicitate, iar din 2010 este CEO 2Performant.com, platforma de marketing prin care brandurile colaborează simplu și transparent cu talentele digitale (instagrammeri, vloggeri, afiliați, bloggeri etc.). A fost invitat ca speaker la zeci de evenimente de marketing și e-commerce din Romania, Polonia, Marea Britanie, Bulgaria, Croatia, promovând democratizarea marketingului în sharing economy. Dorin este pasionat de tenis, yoga și meditație. Huge Rick & Morty fan 😊

Florin Zamfir

Pasionat de lectură, arte marțiale, yoga, management. Inginer și editor, realizator de emisiuni de radio și de cărți, fondator al Editurii Mix în 2000 și presedinte al Transilvania Toastmasters Brașov in 2018, îi place să călătorească dar îi place și să stea și să cugete. Probabil că numitorul comun al acestor contraste este echilibrul.

Gabriel Kelemen

Gabriel Kelemen, Ph.D., is an artist and researcher, lecturer in the Art History and Theory department on the Faculty of Arts and Design at West University of Timişoara, Romania. Lectures in the history of culture and civilization, hermeneutics, cultorology, documentation science and cross courses in archaeology and heritage. His studies on the geometry of liquids and stationary waves have led to the elaboration of his own theory - The Universality of Sphere-Vortex Principle and have been published in several editions. Represented Romania at the International Congress of Cymatics in Germany, in November 2014, In November 2015, participates to the Tenth International Cymatics Conference in Atlanta, USA, organised by ISTA.

Razvan Stefan Tecuceanu

Absolvent al facultății de matematica-informatica in Germania cu rezultatul "Summa cum Laude", Răzvan are peste 17 ani experienta de lucru in proiecte din domeniul informatic, ca programator, sistem arhitect, AI-expert si coordonator de echipe IT. Răzvan se considera un pionier in directia inteligentei artificiale, chiar daca de cativa ani lucreaza in proiecte de AI. Răzvan a creat ADU, Asociația de digitalizare a Urbanismului, entitate ce are ca scop susținerea de cursuri și evenimente educative pe teme de AI, Robotică și digitalizare pe înțelesul tuturor. Răzvan a fondat și MeetPlace GmbH, companie ce activează în domeniul automatizării, digitalizării și arhivării electronice a documentelor, cu ajutorul inteligenței artificiale..

Răzvan Ștefan Tecuceanu

AI-expert și coordonator de echipe IT Răzvan este absolvent al facultății de matematică-informatică în Germania cu rezultatul "Summa cum Laude". Răzvan are peste 17 ani experiență de lucru în diverse proiecte în domeniul informatic, ca programator, sistem arhitect. Răzvan este fondatorul MeetPlace GmbH, companie ce activează în domeniul automatizării, digitalizării și arhivării electronice a documentelor, cu ajutorul inteligenței artificiale. Și pentru că tehnologia merge mână în mână cu educația, Răzvam a creat ADU, Asociația de digitalizare a Urbanismului, un ONG ce are ca scop susținerea de cursuri și evenimente educative pe teme de AI, Robotică și digitalizare pe înțelesul tuturor.

Organizing team

Tibi
Ruczui

Brasov, Romania
Organizer