Kyiv
x = independently organized TED event

Theme: Legacy of the Future

This event occurred on
September 8, 2018
Kyiv, Kyïv
Ukraine

Coming soon

ACCO International
40, Peremogy ave
Kyiv, Kyïv, 04114
Ukraine
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Kyiv events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Andras Arato

The man behind the meme
Andras Arato is a 73-year old Hungarian electrical engineer, DJ at the local radio, stock photography model.

ATMASFERA |

ATMASFERA – український музичний гурт, особливістю якого є сакральна мова більшості пісень – це санскрит та тексти з мантр, поєднання етнічних мотивів із сучасним оркестровим звучанням.

Kuba Snopek

Architect and urban researcher
Kuba Snopek is a Polish architect and urban researcher, author of books on the theory of architecture, a teacher and author of educational programs for architectural schools, the initiator and co-author of "Stage", a space in Dnipro, created entirely through crowdfunding and crowdsourcing. Kuba is currently experimenting with collaborative design techniques – one in which architectures create spaces and buildings along with their users.

MED Goblin

Блогер, Кандидат медичних наук
Андрій MedGoblin – лікар-анестезіолог, кандидат медичних наук, блогер. Пропагує критичне мислення та пише художню літературу.

Puppet cabaret TseSho

Sharp, and provocative puppet cabaret
TseSho – sharp and provocative puppet cabaret, the project of Vlad Troitskyi. Marusia, Marichka, Ihor, Katia, and Nadia not only play musical instruments but also create theatrical music which raises questions and leads to reflection.

Valery Zukin

Reproductologist
Ukrainian specialist in reproductology – happens to be one of those who can create babies for women who are infertile using DNA from three different people.

Vytautas Buciunas

Експерт з еволюції організацій
Вітаутас Бучюнас – співзасновник і керуючий партнер компанії U-Integral, практик і консультант з питань еволюції організацій через розвиток людей.

Анатолій Тапольський

DJ
Анатолій Тапольський — «Батько» українського drum’n’bass, відомий ді-джей і учасник АТО.

Богдан Олександрук

Богдан Олександрук – експериментатор-освітянин, засновник мережі шкіл ThinkGlobal

Вікторія Лопухіна

Каліграф
Вікторія Лопухіна — каліграф, графічний дизайнер, ілюстратор і викладач.

Геннадій Мохненко

Геннадій Мохненко – пастор, батько 33 прийомних та 3 біологічних дітей, засновник найбільшого в пострадянському просторі центру реабілітації для безпритульних дітей "Республіка Пілігрим", один із ініціаторів проекту "Світ без сиріт!".

Денис Бігус

Денис Бігус – один з 5 провідних борців з корупцією в світі за версією Національного фонду підтримки демократії (NED), нагороджений Democracy Award-2017. Автор проєкту BIHUS.info, що включає в себе групу антикорупційних та інформаційних проєктів.

Євгеній Клопотенко

Кулінарний експерт
Євген Клопотенко – кулінарний експерт, власник "Гастромайстерні Конфітюр", автор онлайн-курсу з сучасної кулінарії "Мислити як кухар".

Євгенія Аратовська

Еко-активістка
Євгенія Аратовська — засновниця громадської організації "Україна БЕЗ сміття".

Ілля Філіпов

Візіонер в галузі освіти
Співзасновник та СЕО студії онлайн-освіти EdEra, яка працює над створенням високоякісних освітніх онлайн-продуктів та займається дослідженнями в освіті. Консультант та експерт з дистанційного навчання Координтора проектів ОБСЄ Україна, лауреат премії Top 30 under 30 від KyivPost (2017). Навесні цього року команда EdEra запустила онлайн-курс для вчителів Нової Української Школи, де замість очікуваних 22 тис людей, навчається більше 150 тис, а повністю пройшли курс — 80 тисяч, що робить цей курс одним із наймасовіших серед країн СНД.

Ірина Ставчук

Еко-активістка
Виконавчий директор центру екологічних ініціатив "Екодія". 12 років Ірина займається питаннями кліматичної політики, вона — координаторка Міжнародної кліматичної мережі в регіоні Східної Європи, Кавказу і Центральної Азії.

Катерина Єгорушкіна

Казкотерапевт
Катерина Єгорушкіна – письменниця, сценаристка мультфільмів, казкотерапевт, фахівець із розвитку креативності. Катерина за освітою – літературознавець та психолог.

Леонід Остальцев

Ветеран та підприємець
Леонід Остальцев – ветеран АТО і підприємець, молодший сержант Збройних сил України, засновник Pizza Veterano

Марія Берлінська

Військова та громадська діячка
Марія Берлінська – військова та громадська діячка, продюсерка кількох документальних фільмів. На волонтерських засадах створила у 2014 році "Центр підтримки аеророзвідки", авторка відомого адвокаційного та правозахисного проекту про жінок на війні – Невидимий Батальйон.

Наталія Атамась

Вчений-орнітолог
Наталя Атамась – вчений-орнітолог, зоолог, популяризатор науки.

Олександр Бубенчіков

Фридайвер
Олександр Бубенчиков – чемпіон світу з фридайвінгу, рекордсмен світу, абсолютний чемпіон та рекордсмен України, встановив понад 30 національних рекордів. Здатен затримати дихання на 9 хвилин та пірнути на 95 метрів в глибину без акваланга.

Олександр Положинський

Співак та шоумен
Лідер легендарного гурту Тартак, автор проекту Був'є та лауреат премії імені Василя Стуса. На його творчості виросло не одне покоління українців й виховало в собі чудові цінності.

Олександр Трегуб

Дизайнер-освітянин
Олександр Трегуб – дизайнер з понад 10-річним досвідом, засновник та керівник освітнього проекту Projector, викладач та куратор та річного курсу Visual Communications Professium, видавець Telegraf.Design.

Олександра Матвійчук

Правозахисниця
Олександра Матвійчук – Голова організації “Центр громадянських свобод” та координатор громадської ініціативи “Євромайдан SOS”, яка була створена у відповідь на розгін студентської демонстрації та захищала від переслідувань учасників протестів під час Революції Гідності. Ініціаторка кампаній #LetMyPeopleGo та #SaveOlegSentsov для звільнення українських політв’язнів.

Олеся Яскевич

Громадська діячка у сфері інклюзії
За освітою Олеся вчитель малювання та етики й естетики для початкових класів, а після народження сина Матвія вступила ще й в університет Драгоманова, щоб дізнатися педагогічні тонкощі. Останні кілька років займається організацією соціальних проектів, які спрямовані на те, щоб витягнути дітей із комплексними порушеннями з чотирьох стін і показати різноманіття. Серед її проектів: літній інклюзивний табір “Space camp”, проект “Майстерня” для дітей з інвалідністю 17+, “Ранкове хюґе” – для дівчаток із інвалідністю і їхніх мам та інші.

Яна Зінкевич

Медик-доброволець
Яна Зінкевич – Народний Герой України та ветеран. Яна створила медичний батальйон та навчальний центр «Госпітальєри», що врятував життя більше 2700 людей. Зараз, окрім безпосередньої діяльності батальйону на передовій, Яна проходить навчання у Дніпропетровській медичній академії. За особистий внесок та порятунок життя Яна також отримала державну нагороду «За Заслуги» 3 ступеня.

Organizing team

Vladyslav
Greziev

Kyiv, Ukraine
Organizer