Loading…

Shabana Basij-Rasikh:
Shabana Basij-Rasikh: Guxoni për të arsimuar vajzat Afgane

TEDxWomen 2012 · 9:36 · Filmed Dec 2012
Subtitles available in 42 languages
View interactive transcript
708,311 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!
Shabana Basij-Rasikh: Shabana Basij-Rasikh: Guxoni për të arsimuar vajzat Afgane
9:36 · Filmed December 2012 at TEDxWomen 2012 · Subtitles available in 42 languages

Imagjinoni nje shtet ku vajzat kane frike të dalin për të shkuar ne shkolle, me rrezik vdekje në se kapen duke mësuar. Ky ishte Afganistani me talebanet, dhe akoma sot jane shenjat e atij rreziku. 22 vjeçarja Shabana Basij-Rasikh ka hapur një shkolle për vajza ne Afganistan. Ajo feston forcen e vendimit të një familje për të pasur besim te vajzat —dhe tregon historinë e një babai me kurajo që qendroi i vendosur edhe pas kërcënimeve . (Filmuar në TEDxWomen)

Educator
Shabana Basij-Rasikh helps girls and young women in Afghanistan get an education. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxWomen 2012, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

153 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.