Loading…

Sergey Brin:
Sergey Brin: Pse Google Glass?

TED2013 · 7:15 · Filmed Feb 2013
Subtitles available in 38 languages
View interactive transcript
1,871,597 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Kjo nuk është një demo, më shumë i një argumenti filozofik: Pse Sergey Brin dhe ekipi i tij në Google kanë ndërtuar një kamera/komputer që mbahen mbi sy, emri në kod Glass? Në skenë të TED2013, Brin bën thirrje për të parë një mënyrë të re të marrëdhënies sonë me komputerat portativ — jo i përkulur mbi një ekran por duke parë botën me kokë lart.

Google Co-founder
Sergey Brin is half of the team that founded Google. Now he's leading the development of special projects like Google Glass. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

337 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.