Loading…

Salman Khan:
Selman Khan: Le t'i përdorim videot për ta përmirësuar edukimin

TED2011 · 20:27 · Filmed Mar 2011
Watch next...
Arthur Benjamin: Teach statistics before calculus!
arrow

Share this idea

4,182,927
Total views

Selman Khan flet se si dhe përse e krijoi të mrekullueshmën Khan Academy, një seri me strukturë të kujdesëshme të videove që ofron një korrikulum në matematikë dhe tani edhe në lëndet tjera. Ai shfaq fuqinë e detyrave interaktive, dhe u bën thirrje mësuesve ta kthejnë mbapshtë skriptën e klasave tradicionale— t'iu japin nxënësve video për t'i shikuar në shtëpi dhe të bëjnë detyra në klasë me mësuesin duke iu ndihmuar.

Educator
In 2004, Salman Khan, a hedge fund analyst, began posting math tutorials on YouTube. Six years later, he has posted more than 2,000 tutorials, which are viewed nearly 100,000 times around the world each day. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

530 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.