Loading…

Sally Kohn:
Le të provojmë korrektësinë emocionale

TED@NYC · 5:59 · Filmed Oct 2013
Subtitles available in 36 languages
View interactive transcript
1,443,808 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!
Sally Kohn: Le të provojmë korrektësinë emocionale
5:59 · Filmed October 2013 at TED@NYC · Subtitles available in 36 languages

Është koha që liberalët dhe konservatorët të tejkalojnë dallimet e tyre politike dhe të dëgjojnë me të vërtetë njëri-tjetrin thotë ekspertja politike Sally Kohn. Në këtë ligjeratë optimiste, Kohn ndan mësimet si një komentuese lesbike progresiste e Fox News-it. Nuk ka të bëjë me korrektësinë politike, ajo thotë, por më tepër me korrektësinë emocionale.

Political pundit
Sally Kohn searches for common ground among political foes by focusing on the compassion and humanity in everyone. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

479 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.