Loading…

Paul Conneally:
Paul Konelli: Humanitarianizmi dixhital

TEDxRC2 · 10:57 · Filmed Nov 2011
Subtitles available in 28 languages
View interactive transcript
300,654 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Tërmeti shkatërrues në Haiti ju ka dhënë grupeve humanitare një mësim të papritur: fuqia e pajisjeve mobile për koordinim, informim, dhe udhëheqje është lehtësim i përpjekjeve. Në TEDxRC2, Paul Konelli tregon shembuj të jashtzakonshëm të mediave shoqërore dhe teknologjive të tjera që po bëhen qendra e ndihmesës humanitare.

Aid worker
Paul Conneally is the public communications manager for the International Federation of the Red Cross and Red Crescent Societies, and a leader in using digital technologies for humanitarian aid. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxRC2, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

37 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.