Loading…

Mikko Hypponen:
Mikko Hypponen: Luftë viruseve, në mbrojtje të rrjetit

TEDGlobal 2011 · 17:34 · Filmed Jul 2011
Watch next...
Misha Glenny: How global crime networks work
arrow
1,493,860 Total views

U bënë 25 vjet që kur virusi i parë për PC (Truri A) goditi rrjetin, dhe ajo që dikur qe një bezdi e vockël, është shndërruar në një mjet të sofistikuar për krim dhe spiunazh. Eksperti i sigurisë së kompjuterave Mikko Hyppönen na tregon se si mund ta ndalim kërcënimin e rrjetit që njohim ne prej këtyre viruseve të rinj.

Cybersecurity expert
As computer access expands, Mikko Hypponen asks: What's the next killer virus, and will the world be able to cope with it? And also: How can we protect digital privacy in the age of government surveillance? Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

220 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.