Loading…

Matt Cutts:
Provo diçka të re për 30 ditë

TED2011 · 3:27 · Filmed Mar 2011
Subtitles available in 65 languages
View interactive transcript
5,391,681 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

A ka diçka që ju gjithmonë keni menduar dhe dashur të bëni, por akoma...nuk e keni arritur? Matt Cutts sugjeron. Provoni këtë brenda 30 ditëve. Ky fjalim i shkurtër dhe gazmor ju ofron një mënyrë të qartë të mendoni për vendosjen dhe arritjen e qëllimeve.

pin This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.
Technologist
Matt Cutts is an engineer at Google, where he fights linkspam and helps webmasters understand how search works. Full bio

Discuss

608 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please log in or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.