Loading…

Kiran Bedi:
Kiran Bedi: Udhëheqëse e policisë që sjell ndryshim

TEDWomen 2010 · 8:47 · Filmed Dec 2010
Subtitles available in 36 languages
View interactive transcript
583,937 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Kiran Bedi ka një CV të befasishme. Para se të bëhej drejtoreshë e përgjithshme e Shërbimit Policor të Indisë, ajo menaxhoi njërin nga burgjet më të ashpra të vendit. Aty ajo përdori një fokus të ri në parandalim dhe edukim në mënyrë që ta kthente në një vend të mësimit dhe meditimit. Ajo ndan mendimet e saj në lidhje me udhëheqjen largpamëse tek TEDWomen.

Corrections pioneer
Kiran Bedi was one of India's top cops — tough, innovative and committed to social change. Now retired from the national police force, Bedi runs two NGOs that benefit rural and urban poor. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

218 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.