Juan Enriquez:
Juan Enriquez: Jeta jote online, e përhershme si tatuazh

TED2013 · 5:57 · Filmed Feb 2013
Watch next...
Clay Shirky: How social media can make history
arrow

Share this idea

1,522,964
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Po sikur Andy Warhol të gabohej dhe në vend që të bëhesh i famshëm për 15 minuta, të mbetesh anonim për aq? Në këtë fjalim të shkurtër, Juan Enriquez vëren efektet çuditërisht të përhershme të shpërndarjes dixhitale të privatësisë sonë. Ndan me ne urtësitë e grekëve të lashtë për të na ndihmuar të përballemi me "tatuazhet elektronike."

Futurist
Juan Enriquez thinks and writes about the profound changes that genomics and other life sciences will bring in business, technology, politics and society. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

142 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.