Loading…

Jamie Oliver:
"TED Prize" желбата на Џејми Оливер (Jamie Oliver): да го научи секое дете за храната

TED2010 · 21:53 · Filmed Feb 2010

Делејќи ги своите силни приказни од проекти против дебелината од Хантингтон, Западна Вирџинија, добитник на TED Prize (награда ТЕД) Џејми Оливер ги објаснува причините за потполн напад врз нашето незнаење за храната

Chef, activist
Jamie Oliver is transforming the way we feed ourselves, and our children. Full bio