Loading…

Gian Giudice:
Pse gjithësia jonë mund të ekzistojë në teh thike

TEDxCERN · 14:10 · Filmed May 2013
Subtitles available in 29 languages
View interactive transcript
1,168,468 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Surpriza më e madhe e zbulimit të bosonit të Higgs? Qe nuk kishte surpriza. Gian Giudice na flet për një problem në fizikën teorike: çfare ndodh nëse fusha e Higgs ekziston në një gjendje ultra të dendur që mund të shkatërrojë të gjithë materien atomike? Me sharm e zgjuarsi, Guidice përshkruan një fat të zymtë — dhe pse ne nuk duhet të fillojmë të shqetësohemi tani, (Filmuar në TEDxCERN)

Theoretical physicist
Gian Giudice is a theoretical physicist who has contributed greatly to our present understanding of particle physics and cosmology. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxCERN, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

175 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.