Loading…

Diana Nyad:
Diana Nyad: Not ekstrem me kandilët e detit më të rrezikshëm në botë

TEDMED 2011 · 16:57 · Filmed Oct 2011
Subtitles available in 26 languages
View interactive transcript
510,258 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Në të 70-tat, Diana Nyad arriti rekorde botërore në notë me kohë të përzgjatur dhe ato rekorde mbeten akoma të pathyera. Pas 30 vitesh, në moshën 60 vjecare, ajo tentoi notimin e saj më të gjatë, nga Kuba për në Floridë. Në këtë fjalim të fuqishëm dhe dëfryes në TEDMED, ajo tregon se si të përgatitemi mentalisht për të arritur një ëndërr ekstreme, dhe pyet: Cfarë do bësh ti me jetën tënde të cmendur dhe të cmuar?

Journalist, swimmer
A record-setting long-distance swimmer, Diana Nyad writes and thinks deeply about motivation. Full bio
This video was produced by TEDMED. TED's editors featured it among our daily selections on the home page.

Discuss

102 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.