Loading…

Daniel Goldstein:
Daniel Goldstein: Lufta në mes vetes tënde të tashme dhe të ardhme

TEDSalon NY2011 · 15:59 · Filmed Nov 2011
Subtitles available in 36 languages
View interactive transcript
1,585,319 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Çdo ditë, ne marrim vendime të cilat kanë pasoja të mira apo të këqija për veten tonë të ardhme. (A mund të anashkaloj pastrimin e dhëmbëve vetëm këtë herë?) Daniel Goldstein krijon mjete të cilat na ndihmojnë të paramendojmë vetën tonë me kalimin e kohës, kështu që marrim vendime të mencura për veten e së ardhmes.

Behavioral economist
Daniel Goldstein studies how we make decisions about our financial selves — both now and in the future, Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

222 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.