Loading…

Dan Ariely:
Dan Ariely në lidhje me të metat e kodit tonë moral

TED2009 · 16:23 · Filmed Feb 2009
Subtitles available in 34 languages
View interactive transcript
2,114,623 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!
Dan Ariely: Dan Ariely në lidhje me të metat e kodit tonë moral
16:23 · Filmed February 2009 at TED2009 · Subtitles available in 34 languages

Ekonomisti i Sjelljes Dan Ariely studion të metat në kodin tonë moral: arsyet e fshehta se pse mendojmë që është në rregull të mashtrojmë apo të gënjejmë (nganjëherë). Studime të zgjuara ndihmojnë të formojnë argumentin e tij që ne jemi në mënyrë të parashikueshme jo-racional — dhe mund të ndikohemi në mënyra që s'mund t'i kuptojmë.

Behavioral economist
It's become increasingly obvious that the dismal science of economics is not as firmly grounded in actual behavior as was once supposed. In "Predictably Irrational," Dan Ariely tells us why. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

252 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.