Loading…

Alex Tabarrok:
Alex Tabarrok dhe ide qe tejkalojne kriza

TED2009 · 14:33 · Filmed Feb 2009
Watch next...
Bjorn Lomborg: Global priorities bigger than climate change
arrow
676,756 Total views

"Shkenca ogurzezë",thënë ndryshe ekonomia, ndrit qartë në këtë fjalim optimist, në të cilin ekonomisti Alex Tabarrok argumenton se tregu i lirë dhe globalizmi po i japin botës sonë dikur të ndarë, formën e një komuniteti që ndan ide, një komuniteti më të shëndetshëm, më të lumtur, dhe më të begatë se ç'mund të kishte parashikuar ndokush.

Economist
With the hit economic blog MarginalRevolution.com, co-author Alex Tabarrok generates more hits than a summer hailstorm, and sheds light into the darkest corners of the dismal science. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

201 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.