Ljubljana

x = independently organized TED event

Ljubljana, Slovenia
June 16th, 2010

Watch video from the event

Please install flash player to see this video.

More videos from the TEDx YouTube Channel »

View photos from the event on Flickr

About this event

Individual, family, community

Confirmed Speakers

  • Katarina Kompan-Eržar
    Docentka zakonske in družinske terapije ter predavateljica na podiplomskem študiju Zakonske in družinske terapije na Teološki fakulteti. Vodi tudi terapevtske treninge za študente relacijske družinske terapije, aktivno se udeležuje slovenskih in mednarodnih konferenc in je avtorica številnih znanstvenih, strokovnih in poljudnih clankov ter knjig na temo zakona in starševstva. Je terapevtka, supervizorka, soustanoviteljica in strokovni vodja Franciškanskega družinskega inštituta ter ustanoviteljica in vodja skupin za mlade mamice
  • Sašo Kronegger
    Socialni pedagog in transakcijski analitik -- svetovalec z bogatimi izkušnjami s področja razvoja prostovoljskega dela in razvoja aktivnosti za mlade. Trenutno kot pogodbeni sodelavec s statusom samostojnega podjetnika izvaja izobraževanja za različne naročnike. Teme izobraževanj so usmerjene predvsem v izboljševanje komunikacije na medosebnem in medskupinskem nivoju, sisteme podpore manj izkušenim (prostovoljcem, pripravnikom, novo-zaposlenim, novoizvoljenim), reševanje konfliktov in timsko delo. Poleg izobraževanj se ukvarja tudi z moderiranjem procesov ter mentorstvom in supervizijo.
  • Aleš Pevc
    Ustanovitelj in odgovorni urednik spletnega časopisa dobrih novic Pozitivke.net. Kot samostojni podjetnik in s prostovoljnimi dejavnostmi spodbuja osebno rast, izobraževanje in zdrav način življenja. Leta 2006 je sodeloval pri organizaciji slovenskega dela kampanje Podari objem, bil pa je tudi je eden izmed pobudnikov akcije Očistimo Slovenijo v enem dnevu, saj je na Pozitivke.net objavil video o estonski čistilni akciji "Let's do it Estonia" in poziv k ustanovitvi organizacijskega odbora akcije Očistimo Slovenijo v enem dnevu! Kot vodja projekta je bil skupaj s Petro Matos tudi odgovoren za uspešno izvedbo te akcije.

Venue and Details


Ljubljana,
Slovenia

This event occurred in the past.
See more TEDxLjubljana events »

Organizer 91090

Matej Potocan
Ljubljana, Slovenia

View Profile »

Team

Matej Golob
Co-organizer
Ditka Jeran
Co-organizer
Rok Mihevc
Co-organizer
Mojca Verdnik
Co-organizer
Alenka Bizjak
Co-organizer
Jaka Bobnar
Co-organizer
Evridika Cuder
Co-organizer
Luka Manojlovič
Co-organizer
Matjaž Pečan
Co-organizer
Aleš Rosina
Co-organizer