Almere

x = independently organized TED event

Theme: New Town; inspire, connect, act!

Almere, Netherlands
April 12th, 2013

Watch video from the event

Please install flash player to see this video.

More videos from the TEDx YouTube Channel »

View photos from the event on Flickr

About this event

This is the first local TEDxAlmere. Our event will host 100 participants. The theme is 'New Town; inspire, connect, act!' We selected local speakers with inspiring stories that relate to our town. The regional broadcast station Omroep Flevoland will register and webcast the event. Our city mayor opens this first TEDxAlmere.

Confirmed Speakers

 • Mardjan Seighali
  Mardjan Seighali (1964) heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in het maatschappelijk veld. Eerder werkte zij als (adjunct)directeur voor de Stichting Erfgoed Nederland en vervulde zij diverse functies bij de Reclassering en binnen organisaties voor Jeugdzorg.
 • Rob Overman
  Rob Overman is mede-initiatiefnemer en is één van de kopstukken uit de Europese klassieke muziekscene. Hij fungeert tevens als programmadirecteur.
 • Jörgen Raymann
  In de loop der jaren heeft Jorgen zich ontwikkeld als een veelgevraagd motivational speaker. De persoonlijke ontwikkeling, evenals de ontwikkeling als bedrijf of groep, staat centraal. Jorgen gebruikt hiervoor zijn Hi5 die als kompas richting geeft en houvast biedt om een bepaald doel te bereiken. Passie, focus, overzicht, betrouwbaarheid en kennis zijn de keywords en dit is op alles toepasbaar. Jorgen spreekt regelmatig op scholen en universiteiten, bij bedrijven en op symposia. Zijn speeches worden ervaren als een verhaal om nooit te vergeten; inspirerend, humorvol en to the point.
 • Ton Theunis
  Ton Theunis werd geboren op 14 augustus 1959 in Deventer. Vanaf 1985 vervulde Theunis meerdere functies als ambtenaar voor het Ministerie van Justitie, zoals gevangenbewaarder in de Bijlmerbajes en medewerker van het Bureau Slachtofferhulp in Huizen. In 1994 werd hij griffier op de arrondissements- rechtbank in Amsterdam
 • At Kasbergen
  Directeur/leerkracht van speciaal onderwijs De Bongerd in Almere.

Venue and Details

Schouwburg Almere
Esplenade 10
Almere, 1315 TA
Netherlands
More about the venue »

Event Type (what is this?) Standard

This event occurred in the past.
See more TEDxAlmere events »

Organizer

Hans Ruinemans
Almere, Netherlands

View Profile »

Team

Lisa Lindemulder
Event assistant
Alexander Jukhoo
Technical assistant
Linda Graanoogst
PR and Press

Past TEDxAlmere Events

See More »