AndorraLaVella
x = independently organized TED event

This event occurred on
October 20, 2011
6:30pm - 9:00pm CEST
(UTC +2hrs)
Andorra la Vella, 07
Andorra

This is our second TEDx organized in Andorra la Vella, We are focusing in change and all relevant aspects. This is the first event done completely in Catalan, our national language.

Centre Cultural La Llacuna
C/ Mossèn Cinto Verdaguer 4
Andorra la Vella, 07, AD500
Andorra
See more ­T­E­Dx­Andorra­La­Vella events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Marta Alberch

Després de 23 anys treballant en el sector bancari, des de fa un any i mig és la directora del comitè d’Andorra per l’Unicef, tot i que ja hi col·laborava des del 2007. Això l’ha portat a viatjar sobre el terreny per veure com la tasca de l’Unicef millora la vida de milers d’infants i les seves famílies. Ha visitat els projectes a la República del Congo i a Mauritània. També continua essent estudiant, ja que no ho va poder fer quan tocava: empresarials (UOC) i direcció i gestió d’ONGs (ESADE). Altres hobbies al llarg de la vida: alpinisme, raids d’aventura, hockey sobre gel, raquetes de neu, esquí de muntanya... i viatjar!!! Altres experiències que canvien una vida: haver superat un càncer de mama.

Daniel Bastida

actualment és Rector de la Universitat d'Andorra. Anteriorment va estar set anys a l'empresa Hewlett-Packard amb diferents responsabilitats en els àmbits tècnic i comercial. Va ser director de dos centres universitaris, director del Centre Nacional d'Informàtica d'Andorra, empresa responsable dels sistemes d'informació de l'Administració i del Departament d’Informàtica del Govern. Des de la seva creació va ser l'Administrador del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra. Ha estat Director del Departament de Projectes Estratègics del Govern d’Andorra, des del seu origen. Daniel Bastida és Doctor Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i Diplomat en Direcció d'Empreses per l'Instituto de Estudios Superiores de la Empresa de Barcelona (IESE). Durant la seva trajectòria professional ha realitzat diferents seminaris i cursos, ha participat en nombrosos congressos internacionals, en els àmbits de les tecnologies de la informació i la direcció d'empreses i ha realitzat diferents publicacions en aquests camps. En el transcurs de la seva carrera ha tingut diferents responsabilitats, entre les que es poden destacar: creació de l'Escola Universitària d'Informàtica ('88), creació del Butlletí Oficial ('89), responsable del Pla Estratègic d'Andorra ('92), Venue Technology Manager dels Jocs Olímpics de Barcelona ('92), ministre de la Presidència del Govern d'Andorra ('94), creació del Centre Universitari d'Estudis Virtuals ('97), responsable del Llibre blanc: El repte de la Societat de la Informació ('98), president de la Xarxa Vives d’Universitats (’05) i coordinador del Pla Estratègic de la Energia d’Andorra (’06).

Ivan Caballero

Després de treballar llocs directius en diverses empreses multinacionals com Pioneer, Grup Puig o INDO i estudiar negocis internacionals a Londres, màster en global marketing a La Salle i Direcció de marketing a ESADE l’Ivàn va decidir començar la seva etapa com a emprenedor en sèrie. Soci fundador de Muuby Digital, Equalia i Ad One (aquesta ultima fusionada amb ADSmedia). Membre del consell asessor de SITmobile, la qual ha adquirit recentment la majoria de Muuby. Actualment com a CEO de Muuby, empresa líder en serveis de Community management i tecnologia per xarxes socials i el mòbil, treballant en el procés d'internacionalització i de llançament d'una eina pròpia de monitorització i mètriques en xarxes socials. També iniciant el projecte "Nou Origen" dins d'Equalia on fa acompanyament a emprenedors socials. Addicte al canvi i al repte, mutant que, a més, creu en el petit impacte que les persones generen en el món.

Sergi Gonzalez

Tècnic superior en Dietètica i Nutrició Humana, a l’escola Ramon i Cajal de Barcelona. Al 2011 va obtenir el 1er premi del taller d’emprenedors, organitzat pel Molt Il·lustre Govern d’Andorra i la Universitat d’Andorra (UDA). Ha treballat de dietista a l’Institut Dexeus. També ha realitzat funcions d’inspector en matèria de control i vigilància alimentària, particularment en el sector de la restauració col·lectiva de caràcter social i comercial, com a agent de la inspecció adscrit al Servei d’Aliments i Nutrició del Ministeri de Salut i Benestar; i va ser cap de departament d’aliments d’Ecotècnic. L’any 2010 va crear l’empresa Altre Perfum Automàtic -Alpematic-, especialitzada en l’aromatització i neutralització d’olors.

Marc Juanati

Llicenciat Veterinari especialitzat en petits animals. Responsable desde de l’any 2000 de l’Hospital Veterinari Sant Antoni Abat. Polipare Multípar i adicte a les xarxes socials. Escriptor a temps perdut. Va passar d’escriure arriscades declaracions d’amor a les cares internes de les portes dels serveis públics, a desenvolupar esbojarrades idees i anecdotes en varis blogs. Defensor sense reserves de l’humor com a arma en aquest món en el que ens ha tocat viure. Perquè hi ha alguna cosa mes sana que una poma, una crema de carbassa o una sopeta d’arròs? I tant!: Riure’s d’un mateix.

Rafael Pardo

Consultor senior especialitzat en eHealth, amb mès de 20 anys de recorregut en el disseny i desplegament de sistemes d’informació sanitaris i de telemedicina, amb experiència en projectes multinacionals, havent dirigit projectes sanitaris relacionats amb TIC d’alta complexitat i innovació. Les seves àrees de coneixament inclouen el diseny de plans estratègics sectorials, Business Intelligence, anàlisi de tendències de mercats, diseny funcional de sistemes d’informació sanitaris i anàlisi i desplegament de serveis de telemedicina, entre d’altres. Col·labora amb diferents companyies del sector en àmbitos com la divulgació, el diseny i la concepció de eHealth. És editor del blog “Perdidos en Pandora”, dedicat a TIC y Sanitat, el contingut es difós per la Fundació TicSalut, que depèn del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Al 2010, la prestigiosa publicació “Diario Médico” el va incorporar al seu “Cuadro de Honor del Año 2010”.

Alber Villaró

Historiador de formació, avui és director de Cultura del Comú d'Andorra la Vella

Judit Viñas

Doctorada per la UAB i col·laboradora externa a les Universitats Pompeu Fabra i Universitat Autònoma. Especialitzada en psicologia Humanista. Experta en processos de counselling i desenvolupament de programes competencials orientats a la gestió d'habilitats intrapersonals i interpersonals en el context professional des del personal. Aporta àmplia experiència en múltiples sectors.

Organizing team

Felip
Gallardo

Ordino, Andorra
Organizer
 • Pilar Zuñiga
  Curator
 • Fernando Blanco
  Curartor
 • Maria Jesús Boya
  Curator
 • Juan Carlos Garcia
  Curator
 • Joan Pujal
  Curator
 • Noemí Rodriguez
  Curator
 • Patricia Bafino
  Curator
 • Elena Aranda
  Curator
 • Felipe Gallardo
  Curator