Loading…

Vijay Kumar:
Vijay Kumar: Robotët që fluturojnë .. dhe bashkëveprojnë

TED2012 · 16:46 · Filmed Feb 2012
Subtitles available in 32 languages
View interactive transcript
3,464,087 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Në laboratorin e tij në Penn, Vijay Kumar dhe ekipi i tij ndërtojnë fluturues me katër rotor, robota të vegjël dhe të zhdervjellët që gëlojnë, komunikojnë me njëri tjetrin dhe formojnë skuadra të posatçme — për ndërtim, survejimin e fatëtkeqësive dhe shumë më tepër.

Roboticist
At the University of Pennsylvania, Vijay Kumar studies the control and coordination of multi-robot formations. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

363 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.