Loading…

Tim Berners-Lee:
Tim Berners-Lee: Viti në të cilin të dhënat e hapura mbizotëruan mbarë botën

TED2010 · 5:33 · Filmed Feb 2010
Subtitles available in 32 languages
View interactive transcript
590,763 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Në TED2009, Tim Berners-Lee thirri për "Të dhënat e papërpunuara tani" — për qeveritë, shkencëtarët dhe institucionet që t'i bëjnë të dhënat e tyre publike në faqet e internetit. Në TED University më 2010, ai shfaq disa prej rezultateve interesante kur të dhënat lidhen me njera tjetren.

Inventor
Tim Berners-Lee invented the World Wide Web. He leads the World Wide Web Consortium (W3C), overseeing the Web's standards and development. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

87 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.