Loading…

Michael Anti: Mbrapa Firewall te madh Kinez

TEDGlobal 2012 · 18:51 · Filmed Jun 2012
Subtitles available in 26 languages
View interactive transcript
1,065,640 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Majkëll Anti (njohur si Jing Zhao) ka 12 vjet që shkruan në ditarë elektronikë (blogje) nga Kina. Pavarësisht kontrollit që qeveria qendrore ka mbi Internetin – “Të gjithë serverët janë në Pekin” – ai thotë se qindra milionë mikroblogerë në fakt janë duke krijuar sferën e parë kombëtare publike në historinë e vendit, dhe duke e zhvendosur balancën e pushtetit në mënyra të papritura.

pin This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.
Blogger
Michael Anti (Zhao Jing), a key figure in China's new journalism, explores the growing power of the Chinese internet. Full bio

Discuss

427 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please log in or sign up to add comments.
There are currently no comments for this talk.