Louie Schwartzberg

Louie Schwartzberg: Bukuria e fshehur e pjalmimit

7:48 •
Filmed Jan 2011 at TED2011
  1. Facebook
  2. Twitter
  3. Email
1.7M views

Pjalmimi: ka një rëndësi jetike për jetën në tokë, por shpesh i pa vëne re nga neriu. Prodhuesi i filmit Louie Schwartzberg na shfaq botën e ndërlikuar të pjalmit dhe pjalmimit , me një xhirim të përshpejtuar të imazheve shumë të këndshëm nga filmi i tij "Krahët e jetës", i frymërzuar nga zhdukja graduale e njërës nga speciet pllenuese më të rëndësishme, bleta.

Louie Schwartzberg
/ Filmmaker

Louie Schwartzberg is a cinematographer, director and producer who captures breathtaking images that celebrate life — revealing connections, universal rhythms, patterns and beauty.  Full bio.

TED Talks are free thanks to support from