Loading…

Kirk Citron:
Kirk Citron: Dhe tani, lajmet e vërteta

TED2010 · 3:21 · Filmed Feb 2010
Subtitles available in 40 languages
View interactive transcript
567,227 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Sa prej titujve të sotëm do kenë vlerë pas 100 vitesh? Po pas 1000? Projekti "Lajmet e Zgjatura" i Kirk Citron mbledh lajme që nuk janë me vlerë vetëm për të sotmen, por do të jehojnë për dekadat — ndoshta shekujt — në vazhdim. Në TED2010, ai nënvizon disa prej lajmeve të sotme që kanë potencialin t'i japin formë të ardhmes sonë.

Media expert
Kirk Citron began his career as a fast-rising advertising executive, but now writes and provides media consultation for select non-profits. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

137 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.