Loading…

JR:
JR: Nje vit nga fillimi i ndryshimit te botes

TED2012 · 6:31 · Filmed Mar 2012
Subtitles available in 34 languages
View interactive transcript
866,462 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Artisti rrugor JR shprehu dëshirën e tij në 2011: Bashkohuni me mua në projektin global të fotove për t'i treguar botës fytyrën e saj të vërtetë. Tani, një vit më vonë pas Çmimit TED, ai tregon se si posterat gjigantë të fytyrave njerëzore, të shfaqura në publik, janë duke lidhur komunitetet, dhe duke ndryshuar botën. Mund të bashkoheni në insideoutproject.net

pin This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.
JR
Street artist
With a camera, a dedicated wheatpasting crew and the help of whole villages and favelas, 2011 TED Prize winner JR shows the world its true face. Full bio

Discuss

62 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please log in or sign up to add comments.
There are currently no comments for this talk.